Sponsor worden van Fat Tires..


Wat heeft u eraan?
Hallo aspirant sponsor, buiten het feit dat het soms boekhoud technisch handig kan zijn om hier en daar wat te sponsoren. Zullen wij als steeds groter wordende MTB club proberen in the picture te komen en te blijven in de (lokale) media. Tevens kun je als (lokale) sponsor profiteren van het feit dat onze leden bij jou diensten of goederen af gaan nemen. Uiteraard zal daar dan wel een vooraf te bepalen kortingspercentage tegen over moeten staan. Voor die bedrijven die gewoon op ons prachtige shirt willen staan maken we aparte afspraken. Als wij namens uw bedrijf een tour moeten rijden dan kan dat uiteraard. Ook wordt u aan het begin van onze site genoemd EN krijgt u een deel van onze site tot uw beschikking om te melden wat u wilt, evenals een link naar uw eigen site indien gewenst. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u denkt, hé leuk, hen wil ik sponsoren…

Niet zomaar!
Uiteraard verwelkomen wij al onze sponsors graag, echter niet voordat we wat informatie van u hebben ontvangen en we in een persoonlijk gesprek de eisen en wensen met elkaar doornemen. Uiteraard hebben we niet iedere week een nieuwe outfit, maar zodra we weer voldoende sponsors hebben zullen we een nieuw tenue in overweging nemen. Als u onderstaande gegevens invult en aan ons verstuurd. Dan zullen we contact opnemen.

Benodigde gegevens:
Bedrijfsnaam *
Naam contactpersoon *
Straat * nummer *
Postcode
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Email *
Werkzaamheid bedrijf *
Waar gaat uw sponsor
voorkeur naar uit:
Als we alle gegevens binnen hebben dan zullen we deze bekijken en ontvangt u binnen een week bericht terug, bedankt alvast voor de belangstelling.
Versturen