Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Drunense duinen en Dorst


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Om toch nog maar even aan de techniek te gaan werken, werd besloten ( Lars en Olav ) om afgelopen zondag even naar Drunen en vervolgens naar Dorst te rijden ( uiteraard met de auto erheen ! ). De volgorde is een beetje jammer want je eindigt natuurlijk het liefst met een bord snert en een drankje in de Roestelberg maar fietstechnisch komt dat gewoon niet lekker uit. Het parcours in Drunen lag er fantastisch bij en het was ook echt genieten van de omgeving en het raggen door het bos.

Vervolgens in de auto om in Dorst snel weer aan het fietsen te gaan. Na het eerste rondje zag ik 26 minuten op het tellertje staan. Nu zegt dat de meeste mensen niets maar als je voordien hier al een paar keer getrained hebt dan geloof je echt je ogen niet ! Ik reed altijd ergens tussen de 20 en 22 minuten en geen 25 minuten ! Waar kon het in godsnaam aan liggen?? Moest natuurlijk mn fiets zijn waar het aan lag maar dat kon niet want die was goed ! Maar na een paar minuten begon er iets te dagen over een verlenging van het parcours.... Gelukkig kon een andere rijder mij dit bevestigen en vertellen dat er een kleine 2 km bijgekomen was. Zo slecht was het dus niet gesteld met de conditie en techniek en de 24.54 die ik daarna klokte was ook niet slecht. ( Mijn laatste rit in Dorst was overigens in 2008 )

De combi is echt heel geslaagd want 2x Drunen na elkaar vind ik persoonlijk geestdodend en heel onnatuurlijk ook om de soep en het bier voorbij te rijden. Soort SM waar ik geen fan van ben ! Vogende keer met een groter groepje lijkt me gezellig en dan zal ik ook niet vergeten om het op de agenda te plempen.
Geschreven door: Lars Cramm