Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Schoorl


Locatie : Schoorl
WebLink voor ritinformatie :
Hallo bikers,

Ik ben helemaal verrast dat ik, na drie pogingen, toch ben toegelaten tot de fattires. Helemaal top! Eerlijk gezegd had ik de hoop al opgegeven. Ik dacht, drie maal scheepsrecht, en dan stop ik ermee. Het is echter allemaal goedgekomen.

Jullie zijn een gezellig stel jongens, die wel van een Westlands tintje houden. Ik ga daarvoor wel over de Westlandse grens naar Maassluis. Ik steek ook regelmatig de grens over naar het Rijswijkse, zo blijf ik uitdaging houden in het mountainbiken. Wat ik ook leuk vind, is dat een aantal bikers mijn voorbeeld volgen. Over de grens van Maassluis is een leuke vereniging voor kinderen te vinden, nl. bij Westland Wil Vooruit. Daar rijden toch zeker 120 kinderen iedere zaterdag rond, waarvan twee kinderen vanuit Maassluis komen. Helemaal Top! En de vaders gaan ook een keer mee met de Westlandse recreanten. Ik hoop dat ook jullie daar uitdaging vinden en nieuwe paden zullen ontdekken.

Verder, mijn titel van mijn bericht begint met Schoorl.
Dit heeft verder niets met de Fattires te maken maar wel dat ik dus vandaag niet in Maassluis ben verschenen. Soms verleg ik de aandacht naar mijn dochter Charlotte van 11 jaar. Wij zijn vandaag naar Schoorl geweest en het mtb-parcours twee keer gereden. Toch in totaal 30 kml. Geweldig, zeker omdat het een zwaar parcours is met de vele steile klimmetjes en afdalingen waarbij je geen rust krijgt. Het was vandaag mooi weer, we hebben genoten. Naderhand in Bergen bij restaurant Duinvermaak een terrasje gepakt met natuurlijk appeltaart en slagroom.
Tot over twee weken, jongens.
(Aanstaand weekend nog niet, ben ik met 60 kinderen in Valkenswaard, jeugdkamp. Daar zijn ook veel vaste mtb-routes.)
Groetjes Monique
Geschreven door: Monique de Graaf