Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Blubberen met J-J (2) "Oh, oh, gers Yooh


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Wat vooraf ging: gisteren terwijl vechtgenote en de kidz naar Linda de Drol aan t kijken waren heb ik mij maar eens verdiept in het oer hollandse "oh, oh Cherso". Headsetje op, geluid op tien en wijde broek aan getrokken. vannacht heerlijk geslapen en wakker geworden met een ODOL na een zalige droom over Barbie en vriendinnetjes. De droom ging nl. als volgt; jullie weten dat ik door de week iets in Dű Haag doe en plotseling had ik Barbie op tafel in mijn handen liggen. Op mijn enthousiaste verhalen over ons fietsen vertelde zij mij dat ze wel een keertje mee wilde DAGGER█ om die PLORK's in hun strakke broekies te zien die iedere zondag met een ODOL op de markt verzamelű. Daar kreeg ze namelijk zo'n WOKNOK van, ze moest en zou mee. Mijn opmerking dat het BAGGER█ zou worden en niet DAGGER█ heeft ze niet eens meer gehoord; ze was al helemaal in zichzelf gekeerd. Voor degene die van dit Haags niets snappű, kijk maar op www.rtlgemist.nl. voor een verklarende woordenlijst.

Maar goed, aangekomen op de markt inderdaad een aantal PLORK's gezien. Aad en Alex, Dennis, Lars, Allard, Onno, Arie, Pieter en onze J-J. Ook een paar met odol, mannen die naar IJmuiden gingen en onze reisleider van vandaag.
Wat ging die allemachtig hard! Vast een nieuw potje pillen gekregen. Tja, Belgie is voor hem om de hoek en onder de toonbank is daar van alles te krijgen dus.... Doe mij ook zo'n potje Jaap.
Hoewel ik nu al heel wat jaartjes fiets heb ik vandaag toch weer nieuwe paadjes gereden. Vorige keer ben ik niet met J-J's rondje meegeweest maar ik moet zeggen t was geweldig. Nu werkte de weergoden ook mee natuurlijk want van de 95% regenkans hebben wij om precies te zijn 0,5% meegekregen; alleen de laatste 200 meter naar t Waepen.
Onderweg heb ik regelmatig mijn kaken op elkaar moeten houden. Nu was dat niet zo heel moeilijk gezien het tempo wat voorin werd gereden maar de vragen over het kledingontwerp waren niet van de lucht. En voor de laatste maal mannen, jullie zien t vanzelf wel. Zorg nou maar dat je er de 14e bent!!!
Over de rit heb ik verder niet zoveel te melden behalve dan het feit dat wij tijdens het fietsen wederom een instituut hebben zien vallen. Na de DSB-bank en het kabinet eerder dit jaar viel ook ons Fattire-instituut Lars.
Niet op de grond, nee hij vond t nodig om maar gelijk de sloot in te pleurű.
Zie zijn verslag maar wat hij heeft geschreven.
HÚ Lars, die mensen die zo gek keken deden dat waarschijnlijk van de lucht die je voor- en achter je vervuilde. Op www.nu.nl las ik net dat rond 10 uur-half 11 dat de wagens van de DCMR door Vlaardingen en Maassluis reden die iedereen aanraadde om naar binnen te gaan en ramen en deuren zoveel mogelijk dicht te houden. Ik wil de link niet naar jou leggen maar toch ......
Maarre op vraag of t zonder jou ook gezellig was; ja best wel :-) Geintje.
Nou voor t heel flauw wordt stop ik er maar mee.
Jullie zien t, ik heb vandaag eigenlijk geen inspieratieh maar ja ik werd weer eens aangewezen om een stukkie te schrijven zodat Arie de foto van Lars ergens bij kan plaatsen.
Nou mannen, bij dees
Lars sterkte van de week met je knie en suc6 van ons allemaal gewenst tijdens de revalidatie
Grtz
Geschreven door: Richard Odijk