Terug Bewerken Verwijderen

Help Onderwerp : Een nieuwe link toevoegen en/of verwijderen

Nieuwe link maken

Om een nieuwe link toe te voegen ga je eerst naar het onderdeel "Links". Dit onderdeel vind je aan de rechterkant van de site. Om een nieuw item aan te maken klik je op "Nieuwe Link". Wanneer je nog niet aangelogd bent zul je om een username en password gevraagd worden. Dit is de naam en het password dat je bij inschrijving hebt ontvangen. Mocht je het password of de gegevens kwijt zijn, mail John Stigter dan. Nadat je aangelogd bent zie je een vergelijkbaar scherm als hieronder:


Wanneer je klaar bent klik je "Opslaan" aan. Mocht je op een moment willen stoppen, klik dan op "Terug" of op een link in de site, het document zal dan niet worden opgeslagen.


Een Link Verwijderen
Om een document wat je hebt aangemaakt te verwijderen, ga dan naar "Links" en klik op de "i" naast de link. Je opent hiermee het document dat de link beschrijft. Wanneer je het document hebt geopend krijg je de optie om het document te verwijderen met de knop . Klik deze knop en klik "Ok". Wanneer je niet de maker bent van het document krijg je een foutmelding en kun je het document niet verwijderen.
Als je andere vragen hebt, mail mij dan: John Stigter