Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

29-01 dinsdagavond(training????)


Locatie : rio
WebLink voor ritinformatie :

20:00 uur, op de brug van de scorelstraat verzameld. Beetje koud was het wel maar we hadden er wel zin in, Onno, Arjan, Henk, Marco V. en ondergetekende stonden klaar om "lekker te trainen".
Best raar dat iedereen vroeg waar Eppo was, hij stond immers op de lijst maar Arjan zei dat Eppo per SMS had afgebeld, een geluid van opluchting ging toch wel over de groep heen, kunnen we misschien wat rustiger fietsen.......
Maar al snel bleek dat Arjan er ook wel zin in had en gingen we op weg naar de beneluxtunnel, eigenlijk niet echt een route bepaald, we zouden wel zien waar we terecht komen.
Na de vaste route richting de vlaardingsedijk had Arjan zoiets van, laten we maar even onder aan de dijk gaan rijden, is wel ff lekker. echter na een kleine 100 meter toch maar weer naar boven, was te drassig.
Ter hoogte van Station centrum (Vlaardingen) kreeg Henk last van zijn zadel en besloot terug te keren, later die rit besloop mij een gevoel van jaloezie......
In een lekker tempo naar de tunnel, onderweg vroeg ik nog aan Marco of hij de tunnelal wel eens had gedaan en hij antwoorde ontkennend. Leuk zei ik nog, lekker hard naar beneden en dan weer omhoog........................
Ja, omhoog........... in de tunnel omkeren en weer terug, (defekte) roltrap op en eenmaal boven besloot mijn lichaam wat afvalstoffen via de orale weg te lozen maar dat mocht de pret niet drukken.
Even een minuutje gekregen van de kopgroep om bij te komen maar nu moesten we wel weer verder hoor.
De weg werd vervolgd richting Broekpolder, hoe we er gekomen zijn, waar we hebben gefietst is mij tot op heden nog onbekend, wel weet ik dat het langs het water was, op een soort dijkje en best wel lang....
Langs de rijksweg waren de laatste meters en moe maar voldaan spreken we af voor de donderdagavond, want training kunnen sommigen van ons wel gebruiken.
Concluderend moet ik zeggen dat ik tot de dag van vandaag regelmatig onder indruk ben van de routes die sommigen van ons spontaan weten te rijden, leuk en afwisselend.
Ben benieuwd wat er voor donderdag op het programma staat......
Geschreven door: Sjaak de Heer