Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Ritje strand naar Kijkduin


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Aanwezigen; Marko, Onno, Sjaak, Perry, Henk, Aad en Richard


Met een goede opkomst een week voor het clubkampioenschap is het nog ff de puntjes op de i zetten. Iedereen blijkt de zomervakantie gebruikt te hebben voor extra training. Marko is in de vorm van zijn leven (wie gaat deze Fat-tire kloppen), Richard heeft zijn oude vorm terug en kan moeiteloos volgen en overnemen, Sjaak is op de weg terug en komt eraan, Henk geeft duidelijk aan of we harder kunnen terwijl er 38 gekoerst wordt (dit beloofd wat), Onno gaat een lang weekend naar Mallorca waardoor er een extra finale plaats beschikbaar blijft (wat rijdt deze man toch makkelijk), ik persoonlijk ben niet fit en ondervind veel hinder van mijn nek. Perry had een mindere dag ( niet gek als je 300 km per week traint, dan kan er een mindere dag bij zitten), maar zal één van de grootste kans hebbers zijn.
De rit zelf was veelzijdig met als eerste de hel, daarna een stuk strand naar Kijkdijn. Door de stad Den Haag naar het landelijk en pittoreske het Woudt, waarna we nog even de beklimming cote la Veiling hebben meegepakt, en onder aanvoering van Marko richting ‘t Wapen. Rit gegevens zijn te zien in foto album.

En hoe staan de andere Fat-tires leden ervoor? Een kleine impressie.
De huidige Champ is op hoogte stage met Arjen in Spanje in een rustoord met alleen bronwater (kan hij zijn kunstje herhalen).
Carlo schijnt elke Zaterdag vele kilometers te maken, Eppo gaat na het fietsen een potje tennissen om een nog grotere long inhoud te krijgen? Nico is kilometers aan het maken in Frankrijk. Allard is elk weekend voor dag en douw al aan het trainen. John heeft getraind in Andalusië en gaat er vanuit dat 6 september wordt geteisterd door een hitte golf.
De stilte rond een Alex en Jaap Jan baard bij velen toch enige zorgen. Jaap Jan was vorig jaar niet voor niets 2e, Alex rijd zonder enige voorbereiding op een Limburgsmooiste ook iedereen uit het wiel. Jaap heeft hulp van zijn zoon. Of is het Lars die voor een verrassing gaat zorgen.

Oftewel iedereen die aan de start verschijnt heeft net zoveel kans op om zich het hele jaar
The Champ te noemen.
Het spel is op de wagen, tot een Zaterdag.
Geschreven door: Aad de Geus