Terug Bewerken Verwijderen

Help Onderwerp : Een Antwoord op een forum document geven/verwijderen

Een Antwoord op een forum onderwerp geven

Om een antwoord op een forum onderwerp te kunnen geven ga je eerst naar het onderdeel "Forum". Dit onderdeel vind je aan de linkerkant van de site. Open vervolgens het betreffende forum onderwerp. In het geopende document kan je de actie "Antwoorden" selecteren. Wanneer je nog niet aangelogd bent zul je om een username en password gevraagd worden. Dit is de naam en het password dat je bij inschrijving hebt ontvangen. Mocht je het password of de gegevens kwijt zijn, mail John Stigter dan. Nadat je aangelogd bent zie je een vergelijkbaar scherm als hieronder:


Wanneer je klaar bent klik je "Opslaan" aan. Mocht je op een moment willen stoppen, klik dan op "Terug" of op een link in de site, het document zal dan niet worden opgeslagen.


Een Forum antwoord verwijderen
Om een forum antwoord wat je hebt aangemaakt te verwijderen, ga dan naar "Forum" en klik het onderwerp waarop je hebt geantwoord. Open in het forum onderwerp het antwoord dat je hebt gegeven. Wanneer je het antwoord hebt geopend krijg je de optie om het verslag te verwijderen met de knop . Klik deze knop en klik "Ok". Wanneer je niet de maker bent van het document krijg je een foutmelding en kun je het document niet verwijderen.

Als je andere vragen hebt, mail mij dan: John Stigter