Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Verslag Ritje Katwijk + GPS gegevens


Locatie : Katwijk
WebLink voor ritinformatie : http://connect.garmin.com/activity/2865224
Verslag Ritje Katwijk


Op een zeer mooie Dinsdagmiddag was er voldoende animo om een heerlijke rit te gaan maken. Met 5 Fattires die geen zin hadden om te werken ( Jaap-Jan die wederom de moeite neemt om uit Hulst naar Maasluis te rijden, Marko, Johan. Aad en Sjaak) werd er begonnen aan een rit die tenminste 100 Km moest worden.

De rit gaat richting Katwijk waarbij elke duinheuvel voluit omhoog gefietst werd.
De benen werden duidelijk niet gespaard terwijl de Ronde van Vlaanderen over 4 nachtjes gaat plaats vinden. Met de wind in de rug richting Katwijk ging het gemiddelde over de dertig, terwijl Sjaak zijn km teller op 28 bleef steken?

Aangekomen in Katwijk werd er besloten dat er een begin gemaakt zou worden aan de terugreis i.v.m. de harde wind tegen die tot Hoek v Holland zou blijven.
Na een koffie verkeerd met appeltaart en slagroom in Wassenaar werd de rit vervolgd.

Sjaak ging hard van start na de koffie waardoor hij voor Scheveningen de man met de hamer dreigde tegen te komen, maar door een Mars van Jaap en een krentenbol konden we onze rit voortzetten. Voorbij Hoek van Holland met de wind in de rug werd door Marko verteld dat de hel (stormvloedkering) minimaal 2 keer gereden moest worden, de Muur van Geraardsbergen licht immers ook op 80 km.
Iedereen heeft de rit sterk uitgereden waarbij de snelheid in de laatste kilometers ver over de 40 ging.
Sjaak grote klasse met je eerste rit over meer dan 100 km, dit is een vermelding waard.
Geschreven door: Aad de Geus