Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Blubberen – klimmen – blubberen


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Blubberen – klimmen – blubberen


7.00 uur; de wekker van 16 maanden ging af, hij schreeuwde om eten wat mij deed besluiten om toch maar uit bed te stappen. Gezien het afhaken van een aantal personen op zaterdagavond of eerder (begrijpelijk gezien de weersvoorspelling) wilde ik ook wel uitslapen.
Maar na het openen van de gordijnen was ik blij verrast met een blauwe lucht, niets kon mij weerhouden om toch te gaan fietsen samen met Onno.

9.00 uur; aangekomen op de markt was het duidelijk dat ik niet alleen met Onno zou gaan fietsen, Marko, Gerben en Allard waren ook van de partij, geweldig. De rit ging richting Delft via het schapenpad met hoe kan het anders wind tegen. Na een pad met veel water had ik nog een verrassing, dat was een pad waar normaal alleen paarden lopen, en door de regen van de laatste dagen was dit veranderd in één grote modderpoel waar moeilijk te fietsen was. Met limburgsmooiste op korte termijn moet er natuurlijk ook geklommen worden. Dit hebben we volop gedaan in het Elsenburgerbos te Rijswijk, dit waarschijnlijk tot groot ongenoegen van de organisatie van het Dutch Open frisbee kampioenschap wat in ons bos plaatsvond? Onderweg naar de bloemenveiling werden Onno en ik nog ff getest op een achtervolging van 4 km waarbij het tempo opliep tot ver boven de 30km p/u (dit omdat wij niet door rood licht wilde rijden op zeer drukke kruising). Allen naar de klote aangekomen bij de bloemenveiling stonden er 2 met kramp op het bovenste parkeerdek. Om de rit compleet te maken gingen we via het kerken pad naar ’t Wapen waar ons bier heerlijk smaakte.

Wie zijn wij?
Fat-tires bestaat voor het grootste deel uit thuisblijvers, ook met mooi weer. hahahahahhhaa
Geschreven door: Aad de Geus