Terug Bewerken Verwijderen

Help Onderwerp : Foto toevoegen/veranderen/verwijderen uit Lid document

Foto toevoegen

Het persoonsdocument van je lidmaatschap wordt door de webmaster aangemaakt, staat je naam er nog niet bij mail dit dan even naar onderstaande persoon. Om je lidmaatschap informatie aan te passen ga je naar "Leden" links bovenin op de site. Je ziet dan een lijst met namen waaronder je eigen naam ook moet staan. Om je informatie aan te kunnen passen en extra informatie van de andere leden te kunnen zien, moet je eerst ingelogd zijn. Klik links op de site op "Login" om in te loggen en vervolgens weer op "Leden". Open je eigen document en Klik op "Bewerken" om de informatie aan te passen. Gelijk aan het toevoegen van een foto gebruik je de browse knop om je foto te selecteren en klik je op opslaan om het document op te slaan. (let op je kunt alleen jpg files toevoegen). De site maakt vervolgens automatisch een thumbnail van je foto. (je hoeft je dus geen zorgen te maken over de grote van de foto (niet te groot overigens anders gaat het maken van de thumbnail niet goed).

Foto veranderen
Om je foto te veranderen moet je eerst je Foto verwijderen alvorens een andere foto toe te kunnen voegen. Zie hieronder hoe je je foto kunt verwijderen. Volg daarna Foto toevoegen om weer een andere foto toe te voegen.

Foto Verwijderen
Het persoonsdocument van je lidmaatschap wordt door de webmaster aangemaakt, staat je naam er nog niet bij mail dit dan even naar onderstaande persoon. Om je lidmaatschap informatie aan te passen ga je naar "Leden" links bovenin op de site. Je ziet dan een lijst met namen waaronder je eigen naam ook moet staan. Om je informatie aan te kunnen passen en extra informatie van de andere leden te kunnen zien, moet je eerst ingelogd zijn. Klik links op de site op "Login" om in te loggen en vervolgens weer op "Leden". Open je eigen document en Klik op "Bewerken" om de informatie aan te passen. Nadat je op berwerken hebt geklikt heb je een extra functie bovenaan je informatie en deze heet "Foto Verwijderen". Klik deze actie en je foto wordt uit het document verwijderd. Nadat dit is gebeurt wordt je leden document weer getoond in lees situatie.
Als je andere vragen hebt, mail mij dan: John Stigter