Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Rio Aries rondje Vlaardingen Wapen


Locatie : rio
WebLink voor ritinformatie :
Normaal maak ik er een filmpje van, echter geen camera mee genomen (jammer genoeg).

's morgens beetje regen, ik kijk op de inschrijvingen, beetje verbaasd : iedereen staat er nog op.
Op de markt aangekomen zijn Eppo en John al aanwezig. Na een goed gesprek over afgelopen winter komen er steeds meer Fattires aan : Marco, Gerben, Nico, Lars, Onno, Johan, Perry, Allard en tot een aantal hun schrik is ook Alex onderweg. Super, weer eens een grote groep om een Riotje mee te doen.
Aries rondje is erg veel modder en heel veel water, sommige plassen zo diep dat de trap-as onderwater staat.
Iedereen vindt het toch wel lachu en na fff een pauze gaan we door naar het Volksbos. Net voor het Volksbos, door het vogelgebied komen een aantal er ook wel weer achter dat ze genoten hebben van de winterslaap.
Volksbos wordt doorkruisd en bij station Vlaardingen Oost is een stop voor een lekke band.
Het surfmeer rond, blijft een saai F@CK stuk en ook weer of nog erg drassig.
Na het meer met zn allen naar de Broekpolder, lekker blubberig maar toch goed te doen. Veel gelachu en sociaal gefietst en na een aantal blubber paden gaan de meeste richting het Wapen. Marco, Alex, Nico, Gerben en Arie rijden nog een extra rondje waarna ook de richting van het Wapen wordt gereden.
In het wapen is het weer gezellig en iedereen is er wel over eens, zo'n Riotje moeten we vaker doen om de groep Fattires weer bij elkaar te krijgen.
Super dat het weer een grote groep was en voor iedereen was het goed te doen.
Komende 2 weken kan ik jammer genoeg niet dus iemand anders moet het initiatief nemen. Ik zag dat Johan al een datum heeft geprikt voor een Riotje dus schrijf je in om het gevoel van MTB-en weer te krijgen.
Geschreven door: Arie Spruit