Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Gavares 2008


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Ja hoor TC en ondergetekende hebben weer een hoogtestage afgewerkt in de gavares...


Rit 1:

De gevreesde rode 22 net achter onze camping, graadje of 40 en windstil, paar biertjes op dag ervoor dus ideale omstandigheden. We gaan vol goede moed op weg, na wat asfalt steil omhoog de berg op, pui margot ofzo. Wat een een @#$%$*! berg. na 4 km lopen is het uitzicht erg mooi, tenminste als we tussen het over de fiets gebogen hijgen door kunnen zien. Maar goed na het zuur komt het zoet, de afdaling. Een uitgesleten bergbeekje van een meter breed makkie, pffff. Net zo zwaar als omhoog maar dan nog gevaarlijker. TC gaat dan ook voluit op zijn snufferd, de rest van de afdaling verslijten we onze remmen... De toon is gezet.

Rit 2:

ff een vlak ritje, tenminste wat je vlak kan noemen, wederom bloedheet maar wel lekker, beetje doorgetrapt en deze keer zonder kleerscheuren de bejaarden route afgelegd.

Rit 3:

Bergen in, de gevreesde 31, zeer veel klimmen (11 km) in het begin, en keihard downhill. Ook hier meer omhoog gelopen dan kunnen fietsen. TC vraagt zich af of het de jaren zijn die gaan tellen of toch die biertjes die het em doen. We besluiten dat het de jaren zijn en dat we daar dus niets aan kunnen veranderen. 1 ding is zeker die @#$%#$@ marmot moet maar zien. Bergen sucken en zijn niet leuk... MTB gaan we zonder de M verder uitoefenen.

Rit 4, 5 en 6.

Geprobeerd om de moeilijkere routes te rijden en de laatste dag nog Ben meegenomen, die zouden we wel ff eruit fietsen op zijn dunne bandjes. Dus niet, een ervaring rijker en een illusie armer, we zijn aan het aftakelen das zeker... of hebben we werelds getraind? zijn wij helemaal klaar voor de afvalrace, zal TC wederom het kunstje flikken... we zullen het zien, de Gavares waren in ieder geval weer een succes, volgend jaar Italie!

OH JA, we hebben een nieuw erelid, Flo uit Urugay heeft van mij mijn 2e shirt gekregen, deze badmeester is nationaal kampioen triathlon in Urugay en heeft aangegeven "mi casa est su casa!" dus binnenkort effe naar monte video waar zijn huis tot onze beschikking staat... ;-)

Foto's volgen nog

Adios

Arjan mede namens TC
Geschreven door: Arjan Stigter