Terug Bewerken Verwijderen

Help Onderwerp : Agenda Items aanmaken

Een Nieuw agenda item aanmaken

Om een agenda item (een suggestie voor een rit dus) te kunnen maken moet je eerst naar het onderdeel "Agenda". Dit onderdeel vind je aan de linkerkant van de site. Om een nieuw agenda item aan te maken klik je op "Nieuw Agenda Item". Wanneer je nog niet aangelogd bent zul je om een username en password gevraagd worden. Dit is de naam en het password dat je bij inschrijving hebt ontvangen. Mocht je het password of de gegevens kwijt zijn, mail John Stigter dan. Nadat je aangelogd bent zie je een vergelijkbaar scherm als hieronder:


Wanneer je klaar bent klik je "Opslaan" aan. Mocht je op een moment willen stoppen, klik dan op "Terug" of op een link in de site, het document zal dan niet worden opgeslagen.


Een Agenda Item en bijbehorende inschrijvingen Verwijderen
Om een Agenda Item wat je hebt aangemaakt te verwijderen, ga dan naar "Agenda" en klik het item dat je wilt verwijderen. Wanneer je het document hebt geopend krijg je de optie om het Agenda Item te verwijderen met de knop . Klik deze knop en klik "Ok". Wanneer je niet de maker bent van het document krijg je een foutmelding en kun je het document niet verwijderen. Let op!!! Wanneer je het item verwijdert, dan verwijder je ook de inschrijvingen hierop.

Als je andere vragen hebt, mail mij dan: John Stigter