Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Vuurdoop...


Locatie : Bergschehoek
WebLink voor ritinformatie :
Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen.

Ik ben Marco Verheij, 34 jr, woonachtig in Naaldwijk, getrouwd en vader van een tweeling van 3 jaar (jongen en een meid, ik ben dr klaar mee...hahaha). Ik ben trambestuurder in Den Haag, bij de HTM. Ik werk dus onregelmatig en is soms erg lastig om iets af te spreken, maar gelukkig zijn er genoeg mensen die ook overdag fietsen.
Na alle wilde verhalen van mijn beste vriend Sjaak, wilde ik dit zelf toch ook maar is gaan ervaren. Ik heb een paar weken geleden de fiets van John gekocht (waarvoor dank, echt een heerlijke fiets!) en ben vol goede moed samen met Sjaak op de fiets gestapt en zijn we de Broekpolder ingegaan. Dit beviel heel goed en gaf echt voldoening. Eindelijk kon ik dan ook mee naar Bergschehoek afgelopen woensdag 11 juli. Ik wist niet wat ik hier kon verwachten, maar nadat we ons warm hadden gereden om het meer gingen we dus de "bergen" in. Behoorlijk heftig.....! Petje af...! Maar het lukte me gelukkig nog wel een beetje om bij te blijven, viel me niet tegen. Het was een hele gezellige club van 10 man en er werd echt rekening met je gehouden, hiervoor heel veel waardering. Ik begrijp nu echt de kick die je ervan krijgt en hoop dit echt vol te kunnen houden. Ik hoop de anderen ook snel te ontmoeten. Bedankt en tot snel.... ;-).

(ps: Ik heb nog helemaal geen tenue en ik heb gehoord dat deze voorlopig ook niet voorradig zijn, misschien zijn er nog mensen die iets over hebben of die niet meer fietsen. Ik hou me graag aanbevolen. Reacties op kirmar@kabelfoon.nl of evt 06 24284361. Bvd.)
Geschreven door: Marco Verheij