Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

blubiotje


Locatie : blubber in omgeving
WebLink voor ritinformatie :
Zondag gingen alle snelle mannen weer voor de kilometers. Kilometers voor de rit HvH-Den Helder.

Aangezien deze al vol is had ik dus ook geen zin om weer kilometers te maken en ook als de rit nog niet vol is zie ik de rit nog niet op mijn verlanglijst staan.
Ik had zin in een ouderwets rit(je) in omgeving met blubber, blubber en blubber.
Geen wekker gezet maar gewoon wakker geworden, ontbijtje gemaakt en toen om 09.10 uur mijn rondje begonnen.
Begonnen op mijn rondje (Arie rondje), gewoon met mijn eigen tempo, lekker aan het blubberen.
Het wedstrijdparcour weer terug gebouwd naar orginele route, na "de kuil" staat weer flink wat water dus tot aan de assen door een aantal plassen. Verderop rijdt het parcour nog prima, lekker veel blubber maar geen plassen.
Door de weilanden in mijn eigen tempo (geen idee wat de snelheid was) door naar het volksbos. Hier liggen aantal grote bomen om dus aantal paden moeilijk tot niet begaanbaar. Aantal door vogelfreaks op het pad geplaatste bomen flink ver in de sloot gegooid en toen weer verder naar Vlaardingen.
Vanaf de Vlaardingsedijk langs de boerderij onderlangs was het lekker blubberen. Gezicht onder de bagger (lekker ouderwets). Om de surfplas heen en ook in mijn eigen tempo blijft dit een shit pad, maar goed toch maar ff gedaan.
Over de snelweg heen, na het viaduct links naar beneden , daarna dijkje op naar boven, een stuk bovenlangs en dan weer naar beneden....erg glad...remmen.... shit... lekker om mijn b@k. In het bos is het echt lekker blubberen, alle paadjes op mijn eigen tempo gepakt, was echt gaaf om weer eens lekker hier doorheen te blubberen.
Na twee uur blubberen via pad langs Bolmeer weer naar huis. Dit stuk wel op mijn teller gekeken en geprobeerd om dit met 35km/h uit te rijden. Groepje MTB-ers in de verte proberen in te halen, net voor Maasland zat ik vlak achter ze maar vond het eigenlijk wel best.
Een heerlijke blubber rit, gemiddelede snelheid was :"mijn eigen tempo of minder" aantal kilometer : "voor een zondagochtend genoeg"
Mannen, laten we weer eens met een grotere groep ouderwets gaan blubberen en voor degene welke kilomters moeten maken, 1 blubber ritje in omgeving tussendoor is ook wel eens gaaf. Eventueel kan je daarna nog fff verder fietsen.

De rit van Westerschouwen vind ik super wat deze mannen allemaal doen maar voor mij niet te doen. Gewoon weer fff de Riotjes om de winter weer blubberend door te komen.
Zondag dus met een grote groep een Blubiotje......
Geschreven door: Arie Spruit