Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

2e kerstdag RIO-tje


Locatie : RIO-tje
WebLink voor ritinformatie :
Het idee van Lars was leuk, fff ,voordat je weer aan tafel zit te vreten en te zuipen, sportief doen dus een RIO-tje.

6 man op de lijst dus toch wel een leuke opkomst.
Na 10 meter had ik er al spijt van, regen en sneeuw en dit alles door elkaar, onder nul, dus glad.
Het fietspad was shit dus dan maar de PC Hooflaan, deze was nog shitter.
De markt was een grote ijsbaan en toch komen alle zes de Die Hards aangereden. Lars natuurlijk alweer onderuit gegaan want hij had niet goed druk op de binnenkant van zijn been gezet.
Marco maakte de beste opmerking, ik denk dat ik niet ga!!!
Jammer dat niemand reageerde en gingen we dus toch maar wel incl. Marco.
Naar de Vlaardingsedijk, helemaal shit, fietspad op de Vlaardingsedijk, tempo van 12km/h en constant maar scherp blijven om niet onderuit te gaan dus gewoon zwaar kl*te
Lars vond het beter om Arie's rondje te proberen, hard geworden zacht, sneeuw, sporen, blubber, ijs, gladde bomen dus gewoon geen reet aan. Maak ik nog zo'n stomme opmerking "we gaan om het meer en dan naar het Wapen" deel 1 was dus helemaal verkeerd, deel 2 hadden we al eerder moeten doen.
Via redelijk te rijden fietspaden maar toch F#ck om te doen, naar het meer en dan om het meer. Wat een klote pad is dat toch en nu met blubber, heeeeeel veel sneeuw en als je dan in de verte zelfs Aad ziet stoppen om fff bij te komen dan weet je wat je nog gaat krijgen. Met je poot door het ijs het water/blubber in en dan maar afzien tot einde van het meer. Nooit geweten dat het zo moeilijk is om zuurstof te vinden.
Het bos dan maar in, niet de paden genomen en er maar een beetje omheen gegaan. Eigenlijk dus geen reet aan want het bos is tijdens normale omstandigheden veel leuker. Na de rit om het bos dan maar in volle vaart richting het Wapen. Ik had hier zo'n zin in dat ik zelfs op groot blad achter Aad en Lars aan ging om zo snel mogelijk aan die Jagermeister te zitten. Komen we bij het Wapen is die tent dicht....... wat een f#ck zooi.
En toch wel weer met een goed gevoel thuis gekomen want je kan het niet doen maar dan maak je het ook niet mee.
Als er volgende week ,2 januari, nog steeds van die hard geworden shit sneeuw ligt en ijssel dan denk ik niet dat ik mee ga, maar Aad, zet jij hem erweer op.
Prettige 2e kerstdag allemaal.
Geschreven door: Arie Spruit