Terug Bewerken Verwijderen

Help Onderwerp : Foto Album aanmaken en/of verwijderen

Nieuwe Foto album maken

Om een nieuw foto album te kunnen maken ga je eerst naar het onderdeel "Foto´s". Dit onderdeel vind je aan de linkerkant van de site. Om een nieuw album aan te maken klik je op "Nieuw Album". Wanneer je nog niet aangelogd bent zul je om een username en password gevraagd worden. Dit is de naam en het password dat je bij inschrijving hebt ontvangen. Mocht je het password of de gegevens kwijt zijn, mail John Stigter dan. Nadat je aangelogd bent zie je een vergelijkbaar scherm als hieronder:


Wanneer je klaar bent klik je "Opslaan" aan. Mocht je op een moment willen stoppen, klik dan op "Terug" of op een link in de site, het document zal dan niet worden opgeslagen.


Een Album en bijbehorende Foto´s Verwijderen
Om een album wat je hebt aangemaakt te verwijderen, ga dan naar "Foto´s" en klik het album dat je wilt verwijderen. Wanneer je het document hebt geopend krijg je de optie om het album te verwijderen met de knop . Klik deze knop en klik "Ok". Wanneer je niet de maker bent van het document krijg je een foutmelding en kun je het document niet verwijderen. Let op!!!!! Wanneer je een album verwijdert, dan zul je ook alle bijbehorende foto´s verwijderen.

Als je andere vragen hebt, mail mij dan: John Stigter