Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Rio Hulst


Locatie : Hulst
WebLink voor ritinformatie : http://connect.garmin.com/activity/57458533
Rio in Hulst

Vandaag 21 November stond het jaarlijkse Zeeland uitje in de agenda.
Voor een Zondag was het weer vroeg uit de veren om op tijd In Hulst te zijn.

Jaap-jan had iedereen snachts om 1.15 uur nog even een sms gestuurd om ons op de hoogte te brengen dat de liefkenhoekstunnel was afgesloten (op dat tijdstip zijn sommige mensen met iets heel anders bezig, hoewel liefdestunnel toch behoorlijk in buurt komt)?
Door het smsje van Jaap was er toch enigszins paniek hoe nu in Hulst te komen. Hierdoor zijn twee Fattires gesignaleerd in Luik. ik noem geen namen, na herrie in de keuken is hier herrie in de auto aan toegevoegd.
Na het aansluiten van onze verloren zonen gingen wij met een groep van 12 Fattires in dichte mist bij een temperatuur van 2 graden naar start/finish om ons in te schrijven voor 49 km offroad. Ondanks de dichte mist was in de nabijheid van Nico een zonnebril geen overbodige luxe. Ook Pieter en Johan hebben hun eerste meters afgelegd op een nieuwe stalen ros, aangeschaft bij Rob’s Bikecenter te Maasland (helpt dit Rob).

Richard heeft ons laten zien dat geparkeerd staan niet alleen een wielerspreuk is voor in de bergen maar ook van toepassing is in de blubber? Ondanks de grappen en grollen werd er tot aan de rafitaering (32 km) hard door gereden als groep.
Het ging Terry niet hard genoeg waarop hij besloot zijn achterrem geheel te verwijderden. Jaap-jan ging er na de rafitaering als een haas vandoor om dit voor te zijn. Hiermee gaf hij één ieder de vrijbrief om er zijn eigen strijd van te maken wat leidde tot leuke onderlinge strijd. Biko had moeite met het wiel van Monique, Richard kreeg een zonnesteek van de fiets van Nico, Aad en Alex kregen Jaap-jan niet uit het wiel gereden, Eppo en Terry draaide Marko een loer, en Johan had al 2 koffie gedronken voor hij ons kwam halen?
Met deze verhalen bij een overheerlijke brunch van Linda had iedereen een voldaan gevoel en een dikke buik.

Of te wel een superdag.
Wie zijn wij ……………..

Geschreven door: Aad de Geus