Terug Bewerken Verwijderen

Help Onderwerp : Een Forum hoofd document aanmaken en/of verwijderen

Een Forum onderwerp starten

Om een Forum onderwerp te kunnen maken ga je eerst naar het onderdeel "Forum". Dit onderdeel vind je aan de linkerkant van de site. Om een nieuw forum onderwerp aan te maken klik je op "Nieuw Onderwerp". Wanneer je nog niet aangelogd bent zul je om een username en password gevraagd worden. Dit is de naam en het password dat je bij inschrijving hebt ontvangen. Mocht je het password of de gegevens kwijt zijn, mail John Stigter dan. Nadat je aangelogd bent zie je een vergelijkbaar scherm als hieronder:


Wanneer je klaar bent klik je "Opslaan" aan. Mocht je op een moment willen stoppen, klik dan op "Terug" of op een link in de site, het document zal dan niet worden opgeslagen.


Een Forum onderwerp en de antwoorden verwijderen
Om een forum onderwerp wat je hebt aangemaakt te verwijderen, ga dan naar "Forum" en klik het onderwerp dat je wilt verwijderen. Wanneer je het document hebt geopend krijg je de optie om het verslag te verwijderen met de knop . Klik deze knop en klik "Ok". Wanneer je niet de maker bent van het document krijg je een foutmelding en kun je het document niet verwijderen. Let op!!! Wanneer je een onderwerp verwijdert, dan verwijder je ook de antwoorden op het onderwerp.

Als je andere vragen hebt, mail mij dan: John Stigter