Nieuws Overzicht

Onderwerp : Fat Tires Teamkleding 2011-2012
Eindelijk is het zover. Na ons eerste tenue in 2007-2008 hebben we afgelopen 2 jaar rondgereden met de 2e versie kleding van Ultimo. Nu is de tijd aangebroken om ons weer in het nieuw te steken, wat voor velen van ons hard nodig is.
Wij hebben de afgelopen tijd goed naar jullie geluisterd en vooral gekeken en alle op- en aanmerkingen meegenomen bij het zoeken naar een nieuw tenue. We zijn dan ook erg blij dat het gelukt is om TOPmateriaal te regelen voor de komende 2 jaren. Het nieuwe tenue wordt het beste wat momenteel verkrijgbaar is en kan gerust 3x per week gedragen worden.

Een aantal dingen hebben we, zoals hierboven aangegeven, veranderd. Zo krijgt het shirt korte mouw nu net als het shirt lange mouw een volledige rits. In warme dagen kan je voortaan je biertonnetje dus wat makkelijker showen. De winterbroek, die met lange pijpen, krijgt nu ook een zeem en bovendien een rits om de sanitaire stop wat makkelijker te maken. Een aantal mannen (Nico) kwam er overigens afgelopen maand pas achter dat de pijn in de reet veroorzaakt werd door het missen van die zeem. De zeem wordt trouwens nu van superieure kwaliteit! En als laatste hebben we op ieders (behalve Arjan & Lars) verzoek meer zwart in het ontwerp gebruikt, vooral aan de achterkant……

Wij hebben dan ook de vrijheid genomen om een totaal nieuw ontwerp te maken. Dit betekend dus dat als je het nieuwe tenue niet aanschaft, je er gewoon niet meer bij hoort !
Je ouwe tenue hoef je natuurlijk niet weg te gooien. Maar als je op website in de agenda de op knop “ik ga mee” klikt en je naam dus bij een rit verschijnt verwachten we dat je in het nieuwe tenue op komt draven.

Voor de leden die op bovenstaande knop daadwerkelijk kunnen klikken, contributie betalen en de intentie hebben dit ook in 2011 en 2012 te blijven doen hebben wij, door gulle bijdragen van onze sponsoren, een prachtig pakket weten samen te stellen tegen een zeer gunstige prijs.

Dit pakket bestaat uit:
- Wielershirt korte mouw, met lange rits;
- Bodywarmer (mouwloos wielershirt);
- Zomerbroek, korte pijpen met zeem;
- Winterbroek, lange pijpen met zeem;
- Windtex jas;
- Armstukken (in Fat Tires ontwerp).

De prijs van dit pakket zal max. €140,00 zijn wat €15,00 duurder is dan destijds bij Ultima. De kwaliteit is nu echter hoger, de zeem zit nu ook in de lange broek en we zijn ook weer een aantal jaar verder. Indien er minder animo bij de huidige Fat Tires is dan wij vooraf hebben berekend kunnen wij beslissen het pakket verder uit te breiden met andere artikelen.

De volgende artikelen zijn ook los en/of bij te bestellen, uiteraard allen in een nieuw Fat Tires ontwerp:
- Wielershirt korte mouw, met lange rits;
- Wielershirt lange mouw, met lange rits;
- Wielerbroek met zeem;
- Wieler winterbroek met zeem en rits;
- Wieler armstukken;
- Wieler beenstukken;
- Wieler schoenbeschermers;
- Wieler windtex jas (zomerjas);
- Wieler winter windtex jas (winterjas);
- Bodywarmer (mouwloos wielershirt);
- Bodywarmer gevoerd;
- Bandana;
- Wielerhandschoenen met extra grip.

Definitief bestellen doen we op maandag 15 november 2010. We zullen daarom op zondag 14 november 2010 een RIO rijden met aansluitend een pas- en bestelronde welke we op de agenda zullen zetten. Wie niet op 14 november mee kan (je hoeft niet te fietsen maar kan ook enkel komen passen) moet dit hier aangeven zodat we een eerder tijdstip kunnen afspreken. Uiteraard hebben we dan naast de paskleding, bestellijst met prijzen ook de foto’s van het nieuwe ontwerp bij ons.
Indien men de prijzen van de losse artikelen of ander info eerder wilt weten moet men een mailtje sturen naar Richard of Marko. (zie ledeninfo)

DUS:
- De nieuwe kleding komt eraan, geef je geld nu niet ergens anders aan uit!
- Zet 14 november in je agenda, je moet dan kleding passen, kleding bestellen, mogelijk een RIO rijden en zeker een biertje drinken!
- Geef in de agenda op de website aan dat je komt!
- Geef in dit forum aan of je interesse hebt in het pakket!


We zien jullie allen op 14 november,

Richard & Marko
Geschreven door: John Stigter