Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Driebergen ergens begin 2007


Locatie : Driebergen (30KM)
WebLink voor ritinformatie : http://www.dtcnet.nl/
Hmmm, waar moet ik beginnen. Wellicht bij het feit dat ik nog maar 1 keer serieus op een mountainbike had gezeten of het feit dat ik de avond ervoor zwaar aan de wijn heb gezeten of het feit dat ik redelijk wat last had van mijn rug?


Of moet ik gewoon niet zeuren en het als een man accepteren dat fietsen toch niet echt zo makkelijk is als het lijkt? Ik denk dit laatste. Ik was dus nog behoorlijk groen en het begrip "je benen rond laten draaien" had ik nog echt niet door moet ik zeggen. Hiernaast is schakelen op een mountainbike in de bossen ook iets heel anders dan schakelen wanneer je op de lagere school een fiets krijgt en aan je vriendjes stoer laat zien hoeveel versnellingen je wel niet hebt. Je hebt ze nu echt nodig!!!!!

Om jullie te besparen wat mijn pijnen waren en hoe zwaar ik heb geleden, wil ik kwijt dat de Driebergse toerclub er behoorlijk wat werk van maakt iedere 3 a 4 weken met een zeer leuke en afwisselende rit. Door de bossen, weinig asfalt maar toch af en toe een beetje zodat je je benen even rust kan gunnen, vals plat, modder, rul zand, smalle bospaadjes, heuveltjes (en die voel je best wel) en voor ieder wat wils, want wanneer je te veel ingenomen hebt de avond voor de rit, dan doe je toch gewoon de 20 of 30 KM. Kortom een super tocht die je best in je agenda kunt zetten iedere 3 weken en zo een goed trainingschema kunt afwerken.

Ik bewerk dit verhaal nog wel een keer, dus ik laat het even zo.

Groeten,
John Stigter
Geschreven door: John Stigter