Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Hier t verslag RIO Broekpolder


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Alweer zondag - FatTires racingday voor Aad en voor de selecte groep die wel ging gewoon de RIO


De temperatuur - guur
De sneeuw bleef uit
De regen ook
De opkomst FT Onno, Pieter, Nico en bijna net zoveel niet FT Henny en Ben.

Het oorspronkelijk plan trekt deze groep niet en dus de Broekpolder in. Daar blijkt het niet droog op de grond het is nat en glibberig. Henny laat ons zien wat hij leuk vind off road glibberen en glijden. Glijden doet ik ook op mijn slicks - oeps verkeerde bandenkeus maar wel op spanning deze keer. We volgen en laten ons rondleiden.

Met n big smile rijden we de paden wat is dit voor een behendigheids clinic - zeker n big smile on my face

Oeps teveel risico en sta ineens dwars Onno in mijn nek en de omstanders om ons heen, gaat het wordt gevraagd? Ja hoor is het antwoord. Onno zit gewoon verkeerd en ik voel nikx in mijn rug gelukkig maar he ;-).

Dan hoor ik zeggen - Niet slecht voor 60- en dat is echt anders als 50+ en dansen met 40+ is weer anders.

We gaan kappuh en rijden terug naar het Wapen waar ze al met open armen en oude kranten op ons wachten. Ze kunnen blij met ons zijn want wij laten de drankjes en koffie smaken en ze kunnen niet eens zien dat we geweest zijn. Daarna stappen we koud weer op de fiets en dat vind niemand erg werkelijk niemand.

Volgende week Veenendaal.

Tot slot een woord aan de fervente lezers, fiets ook weer eens mee want het is lachen, sociaal, tempo niet te hoog en elke FT kan in deze groep mee. Klinkt als een uitnodiging en dat is het ook aan iedereen kom op haal die ATB van stal en schrijf in. Onderweg is er altijd iets te beleven :-)
Geschreven door: Nico van den Berg