Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Bruggen en Tunnels


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Bruggen en Tunnels


Na de rit van Zaterdag in Vlakenburg (Aad en Nico) waar een combinatie van 2 routes is gereden (Valkenburg- en de Gulpenerroute 53 km) kwam ik tot de conclusie dat Limburgsmooiste nog veel zwaarder kan dan als laatst is gebleken. Als toetje de keutenberg, allemachtig wat is deze stijl. Een verkeersbord met tekst; fietsers afstappen, is voor veel fietsers geen willen maar moeten? Na al het vocht verlies moest er bijgetankt worden op een gezellig terras hartje Valkenburg. In het kort; een dag die voor herhaling vatbaar is.

Zondag 9.00 uur
We vertrekken met 4 man Allard, Onno, Aad en Nico aan de bruggen en tunnels tocht.
Binnen 400 meter nog voor de molen zet Onno een ongekend record neer, lekkeband.
Gelukkig was Allard aanwezig voor ondersteuning waardoor we onze weg snel konden vervolgen. Het trotseren van de benelux tunnel was deze keer extra zwaar vanwege de harde wind, die ons eigenlijk de gehele rit niet goed gezind was. Op de maasboulevard werd er aangegeven dat er gestopt moest worden bij de Shell, de bidons waren leeg, nadorst?
Na 2 keer de Brienenoord op weg naar de koopgoot, altijd leuk tussen winkelend publiek de trappen af rijden, alleen was er deze ochtend vrijwel geen winkelend publiek? Het hofplein was daar en tegen wel heel erg druk, de taal die deze mensen spraken leek wel Russisch (heb ik iets gemist op zaterdagavond). In Vlaardingen nog een klein stukje van Ons Bos meegenomen en heerlijk langs de Foppenplas terug naar Maassluis.
Ondanks de wind toch een lekker ritje geweest.

Onno beterschap.
Geschreven door: Aad de Geus