Terug Bewerken Verwijderen

Help Onderwerp : Foto's toevoegen aan een album.

Toevoegen van een foto aan een album

Om een foto te kunnen toevoegen aan de site, moet je een album kiezen waar deze aan toe wordt gevoegd. Deze albums staan beschreven onder de link "Foto´s". Je kunt zelf ook een nieuw album aanmaken, dat staat hier beschreven. Om een foto aan een bestaand album toe te voegen open je de "Foto´s" optie en klik je op een van de albums.
Wanneer je een album hebt geopend, krijg je de optie te zien . Klik deze actie. Wanneer je nog niet aangelogd bent zul je om een username en password gevraagd worden. Dit is de naam en het password dat je bij inschrijving hebt ontvangen. Mocht je het password of de gegevens kwijt zijn, mail John Stigter dan. Nadat je aangelogd bent zie je een vergelijkbaar scherm als hieronder:

(LET OP, wanneer de foto te groot is, kan het zijn dat de automatisch gegenereerde thumbnail (verkleinde versie) zwart is. Om dit te verhelpen moet je de foto eerst verkleinen (tot iets van 800 pixels breed) en vervolgens nogmaals proberen).

Wanneer je klaar bent klik je "Opslaan" aan. Mocht je op een moment willen stoppen, klik dan op "Terug" of op een link in de site, het document zal dan niet worden opgeslagen.

Een Foto Verwijderen
Om een foto te verwijderen moet je eerst het album openen waarin de foto is opgenomen. Je ziet dan alle foto´s die in dat album staan, naast deze foto staat de optie "Verwijder", door dit aan te klikken verwijder je de foto direct. Het kan zijn als je nog niet ingelogd bent dat je om je loginnaam en password wordt gevraagd. Wanneer je zelf de betreffende foto niet hebt toegevoegd, dan kun je deze ook niet verwijderen.
Als je andere vragen hebt, mail mij dan: John Stigter