Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Blubberen met J-J


Locatie : RIO
WebLink voor ritinformatie :
In verband met nog immer verkleumde vingers hier een kort verslag van de RIO van Jaap-Jan tot op het moment dat ik de strijd mocht staken.


Nadat duidelijk werd dat er om 9:00 uur een hele gezellige groep overbleef, Aad en Alex gingen namelijk ergens anders heen, ( HAHA grapje boys ! Moet kunnen toch? :-) ) zetten wij koers naar de blubbergronden. Onderweg werd er heerlijk gefietst en er werden een paar mooie glibberpaadjes achterelkaar geplakt. Had het persoonlijk goed naar mn zin aangezien dit voor mij even de laatste rit was ivm met revisie werkzaamheden aan mn knie a.s. donderdag. Had ik van tevoren maar geweten dat dit laatste ritje eigenlijk letterlijk en figuurlijk 1 brug te ver was voor deze jongen.

Bij het uitkomen van de Broekpolder staken we de weg over om even parallel te gaan rijden aan de Vaart om zo... ja waarheen eigenlijk Jaap? Ik weet het namelijk niet omdat ik, voordat ik dat kon weten, het bruggetje overstak zoals zo velen voor mij maar in de haakse bocht die daarna volgede op mn smoel ging en zo de sloot in rolde.

Schade is 1 verdronken Nokia ( Fijn dat ik mn IPhone toch thuis had laten liggen ) en een gedeukt ego.
Ook werd ik tijdens mijn "Ride of Shame" naar huis regelmatig vreemd aangekeken. Alsof ze wisten wat er gebeurd was !
Toen ik thuiskwam ontdekte ik dat ik mn fiets en kleding wel heel netjes had schoon gespoten bij de BP in Vlaardingen maar mijn gezicht niet zou misstaan in het Junglecommando van Ronnie Brunswijk. Alsof de eenzame en ijsijsijskoude rit niet genoeg was, kreeg ik dus ook nog de hoon van het zondagse publiek over me heen alsof ik een zondags rijder was die alleen de gebaande paden verkent en vlak voor zn huis nog even zn gezicht in de modder drukt om thuis een stoere indruk te maken.

Mijn plan voor de rest van de zondag is duidelijk: Douchen, dekbed over mn hoofd en gauw vergeten deze dag.

Was het verder nog leuk ? Behalve dat jullie smakelijk om mijn rolactie hebben gelachen? Geeft niet hoor. Zou ik ook zeker niet nagelaten hebben, maar dat wisten jullie al...
Geschreven door: Lars Cramm