Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

RIO ofzo....


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Tja... Wat kan ik zeggen? Zijn er spanningen in de groep? Heeft er iemand last van zweetvoeten maar kunnen we dit onderling niet uitspreken? Is de groep het openlijke geflirt van Richard met dunne banden beu en laten ze dat zo merken? Of is het doorgeschoten gebruik van verdachte middelen door Nico de groep in het verkeerde keelgat geschoten?

Feit is dat ik het jullie niet kan zeggen. Wat ik wel kan vertellen is dat 10 minuten na ons vertrek voor de RIO Nico opbelde omdat er toch verdacht weinig Fattires waren komen opdagen bij de pont voor de rit naar Burgh Haamstede. Dat klopt Nico want je was een week te vroeg. Verdere feiten die het verloop van de ochtend in een bijzonder daglicht stelden zijn:

* Richard werd in de buurt van Delft gespot met zn nieuwe vriend
* Allard traint tegenwoordig met een cd van Ad Visser in zn oren moederziel alleen
* Marko had koppijn voor drie
* Piet was al moe toen hij uit bed kwam die ochtend


MAAR ZE WAREN ER WEL ! Zij het dat we elkaar pas bij het Wapen tegenkwamen en ook dat verliep totaal niet synchroon. En dat kenmerkt onze fantastische groep ! Lekker eigenwijs en iedereen kan zichzelf vermaken maar ondertussen toch die onderbewuste drang om elkaar even op te zoeken ! Of was het dat Alex had geschreven dat we ergens rond 12-ven bij het Wapen zouden eindigen en dat de rest zich daarop focuste? Ik geloof het eerste...

Chapeau mannen ! Hoop dat jullie ook zo genoten hebben van het weer en de inspanning als dat ik dat heb gedaan ! Wellicht tot volgende week !

FT
Geschreven door: Lars Cramm