Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Mosselen


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
"Ze hebben hier een LEKKER bakkie in Renesse. Ik wacht hier op jullie". Dat was t smsje van Aad dat wij 4 km van Renesse lazen.

Het cafe waar Aad op het terras zat had in de aanbieding "onbeperkte mossel voor 19 eurie". Nou, ik kan jullie zeggen dat is geen geld voor de mossel die ons bediende. Zo eentje die iedere ochtend nog wakker wordt met een WOKNOK waar onze (bijna) 40-ers nog een ODOL van krijgen tot in de 3e graad.
Je kent dat we; jaartje of 18, smelt absoluut in de mond en waarschijnlijk ook in de hand. Vers, sappig en wanneer je er iets tegen zegt (hé Aad) trekt ie zich terug in haar schelp, ehhh schulp. Onbeperkt en dat voor 19 eurie p.p..
Tis dat we weer terug moesten naar onze eigen mosseltjes anders hadden we vast gekeken of wat geld konden sprokkelen om haar, ehh ons buik vol te krijgen.
En oh ja, de koffie was ook lekker!
Hebben we ook nog gefietst? Ja, zoals gewoonlijk weer heel hard. Ik was blij dat Aad al vroeg was vertrokken maar gelukkig was Marko erbij om de rol van Aad over te nemen. Bizar, heen hebben we stukken 35 gereden (tegen de Haringvliet op!) om op een gemiddelde van 28 uit te komen. Terug hebben we een constanter tempo gereden. Uiteindelijk 27 gemiddeld. 94 km in 3.23 uur riding-time.
Zoals gewoonlijk vocht aangevuld en een broodje bal bij de pont en bijgekomen van een geweldige rit.
Mannen, de mossel ehh mazzel.

Sorry Monique, ben er nog niet aan gewend dat er nu ook vrouwen lid zijn, dus volgende keer zal ik..... mij zeker NIET inhouden bij het maken van een verslag. Dit is nl ons nivo! Weet dus waar je je bij hebt aangesloten!
Grtz
Geschreven door: Richard Odijk