Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Driebergen


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Nou, die kunnen we ook weer van ons programma halen.

Driebergen was altijd een rit om naar uit te kijken. Natuurlijk is daar de rit maar vooral het vooruitzicht van de aanwezigheid van de dames rugbyers van de Pink Panthers en de ballen die zij serveren was het uikijken waard.
Nou mannen, forget it. Tis tegenwoordeig een paradijs voor onze wit-gebefte medemens (mochten er pastoren, kapelanen of pausen onder de FT-ers zijn, dan zal ik morgen te biecht gaan voor mijn taalgebruik; ik kan er ook niets aan doen, maar zo heet dat witte kraagje echt, Sjaak, let je op!!!).
Achter de balie tante Sidonia met haar 16 kinderen die geen van allen bier mogen tappen. Tante Sidonia die in de slootwater staat te roeren (noemen ze soep) en dus moeten wij wachten op het bier. Olav staat waarschijnlijk nog steeds aan de bar op zijn bestelling te wachten.
Maar goed...hoe was de rit? Nou, op zich wel lekker.
T was jammer dat we dit keer niet vlak na de start konden genieten van de dames van hockey vereniging ""H.C Klikjestick"; die zaten waarschijnlijk al aan de Rose om geen blaasontsteking onder hun hockeyrokjes te krijgen en dus moesten wij het nu met dikke mannenachterwerken doen om t warm te krijgen.
Ook kreeg ik t warm van het zien van Jaap-Jan zijn nieuwe bike. Mooie fiets Jaap, alleen jammer dat ze voor dat geld er geen goede inbus bijdoen en je steeds je zadel moet instellen. Lars heeft t ook gehad en gezien het feit dat zijn fiets in jouw prijsklasse zit moet je volgende week je achtercassette en ketting ook nog vervangen. Ach, als geld geen probleem is........
De rit zelf was super, harde ondergrond, mooie rit. Ik heb er weinig van gezien want ik moest continu Aad op sleeptouw nemen.
Wat er achter mij is gebeurd...I don"t know! weet alleen dat olav zijn frame is gebroken en dat Lars wr sociaal is geweest om niet met de FT's mee te fietsen maar in zijn witte pak met zijn echte maten. Lars, ik miste je vooraan....
Het meest gezellige vandaag: de Ollies. Ja, ja, ook daar zijn we nog ff langs geweest. T bier kwam daar in ieder geval sneller dan in Driebergen.
Volgende week eindigen we weer in de Ollies.
Sjaak gaat woensdag nl 50.000 eurie binnen halen bij RTL en heeft beloofd dat ronde 1 t/m 27 bij de Ollies voor zijn rekening zijn. Klasse Sjaak, jij bent pas een ECHTE vriend door je prijs met je maten zo spontaan te delen.
Dus mannen, komt allen en neem vrouw en kidz mee.
Mannen, t was weer geweldig. Cu next week.
Geschreven door: Richard Odijk