Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Dinsdagavond training


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Ja ja... de meester sjaker, de man die zijn naam heeft uitgeleend aan het werkwoord was gisteravond dan echt op zijn nieuwe fiets te bewonderen, Sjaak. Daarnaast is ook Sjaker Henk en Sjaker van de maand maart Arjan op de smalle zetel gegleden.


Nee wij hebben onze RIO (RIO 2) niet op onze Nokia kunnen zetten, zit geen GPS op. Wel hebben we bijna al het gras en modder van de zuidbuurt en de broekpolder gezien. Zelfs de enkel van Henkie heeft veel bij kunnen houden. HEERLIJK dat licht in de avond, zelfs door het bos was het goed toeven.

De bakermat van het Sjaken, het bruggetje van Sjaak, hebben we ook bezocht, hier konden Henk en ik zien dat het goed zit. Dat de inmiddels 106 kilo wegende fietser van de Fat Tires, die daar vorig jaar zijn enkel aan baklappen heeft gereden, als een speer over dit bruggetje liep, fietsen was nog een beetje teveel van het goede. De angst is overwonnen, er is weer over onverharde wegen, bruggetjes en modder gereden. Sjaak is terug EN hij rookt NIET!

Ook Henkie heeft weinig last gehad van zijn enkel dus ook hij is weer op de weg terug... Welkom terug jongens, nog even 5 weken trainen en we zijn klaar voor de bergen...
Geschreven door: Arjan Stigter