Verslagen Overzicht Bewerken Verwijderen

Bruggen en Tunnels 16-08-09


Locatie :
WebLink voor ritinformatie :
Afgelopen zondag stond er een bruggen en tunneltocht op het programma.

Richard, Eppo, Marco, Arjan, Aad en Lars ( jazeker!!) verzamelden op de markt om Stanley bij de Beneluxtunnel op te pikken.
De middenbuis was open en bleek best wel weer lastig te zijn.
Met Stanley erbij naar de maastunnel gereden. Daar stond een redelijk geblokte kerel trapoefeningen te doen, misschien wil iemand het een keertje nadoen....wordt je vast sterk van. Via de Erasmusbrug verder Rotterdam in.

Ivm de Bavaria City Race konden we niet over de Willemsbrug naar het noorden oversteken dus zijn we maar via het zuiden naar de Brienenoordbrug gereden.
Aad reed ondanks zijn kuit- en achillespees blessure toch nog onverwacht hard naar boven. Na dit laatste klimmetje weer Rotterdam in gereden en via Tropicana richting huis.

12 uur in het wapen was het plan maar Aad zijn achterwiel had er plotseling geen zin meer in. Zoveel herrie en gekraak heb in nog nooit gehoord. De achteras stond vast en was met de hand niet te verdraaien. Aad kon gelukkig door Alex worden opgehaald ( bedankt! ) en wij zijn binnendoor naar Vlaardingen gereden. Onderweg liet Arjan nog even aan Lars zien hoe je voor een rood stoplicht stopt en gelukkig bleef alles dit keer heel.

Via de Broekpolder naar het Wapen. Het Ganzepad achter de golf werd helaas overgeslagen maar ik vertrouw erop dat Marco er ons nog wel een keertje ouderwets overheen stuurt. De gang zat er nu behoorlijk in en na de brug over de Boonervliet zette Richard de boel even op de kant en viel er een gaatje. Ik heb zelf het laatste stuk nog even alles uit de kast gehaald en dat voelde best weer eens lekker.

In het Wapen nog even wat herstelbier gedronken. In de tussentijd had Eppo nog de nodige EHBO diensten verricht omdat de bediening onwel werd en per Ambulance moest worden afgevoerd. Wellicht weet iemand hoe het nu gaat.

Prima Riotje zo en leuk om iedereen weer te zien.

gr,
Jaap

Geschreven door: Jaap Jan van Buuren